Contact

Brabantse Carnavalsfederatie 
p/a Boekelsedijk 7
5411NW Zeeland
06-24253690
Kvk 17240382

Members Wanted

Ledenbijenkomst Tilburg

Saturday 16 September 2017

Het betrof de jaarlijkse informele ledenbijeenkomst die we hebben gekoppeld aan een onderwerp dat in de enquête naar voor kwam, namelijk de totstandkoming van en veiligheid rondom een bouwhal.
Na een welkomstwoord van onze voorzitter Rob van de Laar zijn korte inleidingen gehouden door achtereenvolgens Freek Verhaaf, voorzitter van de Carnavalsstichting Tilburg (onderwerp: van oude naar nieuwe bouwhal), Aart Beukers, voorzitter van de Stichting Beheer Bouwhal Tilburg (onderwerp: veiligheidsaspecten bouwhal en verzekeringen) en Chris Emmers, voorzitter van de CST-commissie Beheer, Onderhoud en Transport (onderwerp: veiligheidsaspecten individuele bouwplekken).
Als je één conclusie uit alle drie de inleidingen zou kunnen trekken: zorg voor een zo optimaal mogelijke relatie met de gemeentelijke bestuurders waardoor men carnavalsminded wordt. Dit is het fundament geweest waardoor de gemeente Tilburg bereid is geweest om te investeren in de bouwhal van de Carnavalsstichting Tilburg.
Na de inleidingen volgden rondleidingen door de schitterende bouwhal en bij bouwende verenigingen. De bijeenkomst is afgesloten met een lunch en een drankje. Het was voor de aanwezigen een leerzame en gezellige bijeenkomst en onze dank gaat dan ook uit naar de Carnavalsstichting Tilburg en de Stichting Beheer Bouwhal Tilburg en meer specifiek naar de inleiders van deze bijeenkomst.


bcftilburg160917-10.jpg bcftilburg160917-16.jpg bcftilburg160917-13.jpg

See All Nieuws